Tisztelt Szülők! A tankönyvek rendben megérkeztek az iskolába, ám a kiadáshoz szükséges nyomtatványok még nincsenek itt, így a tankönyvek kiadására várhatóan augusztus utolsó hetében kerül sor. A pontos időpontot ki fogjuk plakátolni. A könyvtárellátó a tankönyvek átvételével kapcsolatban az alábbi levelet küldte:

Tisztelt Tankönyvfelelős Kollégák!

A 2015/2016. tanévre vonatkozóan a tankönyvek tanulók részére történő átadásának menetéről az alábbiak szerint tájékoztatjuk Önöket.

A KELLO a megrendelt tankönyveket a korábbi értesítés szerinti időpontban leszállítja az iskolák részére. A szállítási időpontok a rendelési felületen is elérhetőek lesznek.

A számlalevelek valamint az Átadás - Átvételi jegyzőkönyvek augusztus végéig kerülnek megküldésre az iskolák részére.

A tankönyveket a diákok részére a névre szóló számlalevélen szereplő lista alapján kell átadni. Az Átadás - Átvételi jegyzőkönyvből tanulónként 2-2 példányt az átvevővel (szülővel/tanulóval) kitöltetni, aláíratni szíveskedjenek. A jegyzőkönyvből egy példány az átvevőnél (tanulónál/szülőnél) marad, egy példányt pedig a KELLO részére kérünk a visszáruval megküldeni. Ha nincs visszáru az iskolában, abban az esetben megkérjük Önöket, hogy a bizonylatokat a Könyvtárellátó levelezési címére - 1391 Budapest Pf.: 204. - szíveskedjenek visszaküldeni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tankönyv végső megrendelője a tanuló, így az átvételre is a tanuló és/vagy törvényes képviselője jogosult.

Köszönjük segítőkész együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Könyvtárellátó Nonprofit Kft.

 

Kiegészítő információk