Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők, Tisztelt Munkatársaim!

Mindannyian aggódunk szeretteinkért, minden család biztonságban szeretné tudni tagjait!

Kérem, olvassák el figyelmesen e tájékoztatót, az újabb lakóhelyi fertőzések miatt iskolai változásokat vezetünk be az épületekben tartózkodás szabályaiban.

  1. Iskolánk továbbra is normál tanrendben működik, személyes jelenlét mellett.

 

  1. Az iskola szigetmonostori épületében november 12-től november 26-ig áttérünk a maszk viselésére, így az kötelező lesz a folyosókon, közösségi terekben.

Az osztályokban nem viseljük.

A határidő elteltével értékeljük majd az intézkedések hatását, esetleges változtatásának lehetőségét.

Ismét alkalmazzuk a lázmérőket és fokozott fertőtlenítést kérünk az iskolában megjelentektől.

Kötelező lesz továbbá a maszk viselete a több osztályból álló tanulói csoportokban (bontott tantárgyi csoportok, hittan, etika, tanszoba és napközi) a tantermi foglalkozások ideje alatt!

Figyelembe vesszük a tanulók fokozott terhelését, a délutáni időszakban a feladatok elkészítéséhez szükséges időben maradunk zárt térben. Az udvaron a maszkot levesszük.

Javasoljuk két arcvédő maszk biztosítását a tanulóinknak. A szigorú belépési rend miatt sajnos nem érkezhetnek be sál vagy póló arc elé emelésével- haza kell menniük pótolni.

  1. Rendkívül nehéz feladatot jelent a biztonságos környezet biztosítása a kisiskolások és pedagógusaik számára, de a kötelezettségünk szigorú és felelősségteljes.

A pócsmegyeri iskolában a folyosón nem kell viselni a maszkot, de a pedagógusok biztosítják az elkülönült öltözést és kivonulást ebédhez és az udvari játékhoz.

Kérjük a tisztelt szülők folyamatos támogatását, figyelmességét e tekintetben is! 

 Köszönjük a szülők és diákok magas szintű együttműködését a különleges szabályok betartásában!

  1. Védettségi igazolással, nyilatkozattal rendelkező pedagógusaink számára az összevont órákon nem kötelező a maszk viselete a tantermekben.
  1. Védettségi igazolással rendelkező vagy 6 hónapon belül átesett COVID betegségről nyilatkozó szülők számára alkalmi belépés maszk viselésével lehetséges, melyet kizárólag az intézményvezető engedélyezhet.

Iskolánk életében eddig sikerült a COVID előfordulását alacsony szinten tartani.

Kívánom mindnyájunknak, hogy mielőbb átvészeljük ezt az időszakot!

A Zöldsziget Iskola képviseletében tisztelettel:

Szente Gyula intézményvezető

Kiegészítő információk