Tisztelt Szülők!

Iskolánk ügyeletet szervez  március 8 - 31. között, tanítási napokon  a Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendeletének 1.§(1) és (2) pontja szerint.

A  rendelet értelmében ehhez szülői kérelmet kell az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen benyújtani, e nélkül tanuló nem jelenhet meg az iskolában.

Felhívom figyelmüket a hivatkozott rendelet 2.§-ra:

"A Kormány – tudva, hogy a szülők számára a koronavírus-világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés érdekében elrendelt rendkívüli óvodai szünet és az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ugyanakkor tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed – felkéri a szülőket, hogy az 1. § (1) bekezdése szerinti gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe."

Tisztelettel kérem, hogy az ügyeleti igény jóváhagyása után az étkezési igényeket szerződött félként Önök juttassák el a szigetmonostori Óvoda élelmezésvezetőjének, illetve a pócsmegyeri Hivatal gazdasági osztályára!

Üdvözlettel:

Szente Gyula igazgató

Kiegészítő információk