2012. október 25-én Szigetmonostor Község Képviselő-testülete úgy döntött, hogy 2013. június 30-ig Szente Sándornét bízza meg az igazgatói teendők ellátásával.

Szigetmonostor képviselő-testülete az igazgatói álláshelyre benyújtott pályázatokkal kapcsolatban 2012. október 12-én az alábbi döntést hozta: Tóth Zsuzsannát támogatja 4 képviselő, ellene szavazott 2 képviselő.

Pócsmegyer képviselő-testülete a 2012. október 19-én tartott testületi ülésén a szigetmonostori képviselő-testület döntését elutasította.

A pályázók meghallgatása után 1 ellenszavazat mellett elnapolta döntését szeptember 20-án a szigetmonostori képviselő-testület az igazgatói álláshelyre kiírt pályázattal kapcsolatban. Döntés október 15-ig várható. Egyben felkérték az iskola jelenlegi megbízott igazgatóját, addig lássa el az igazgatói feladatokat. Szente Sándorné a felkérést elogadta.

2012. szeptember 19-én a pályázók meghallgatása után szavazással alakította ki véleményét az iskolát fenntartó két önkormányzat 4 tagú közös bizottsága az igazgatói munkakörre benyújtott pályázatokról. A szavazás eredménye:

Szente Sándorné: 2 szavazat

Tóth Zsuzsanna: 1 szavazat

Laczkó Gábor: 0 szavazat

A fenntartó önkormányzatok közös bizottsága Szente Sándorné pályázatát támogatja.

Az iskola alkalmazotti közössége az alábbi szavazati eredménnyel Szente Sándorné pályázó kinevezését támogatja.

A titkos szavazás eredménye:

Laczkó Gábor: 0 szavazat

Szente Sándorné: 28 szavazat

Tóth Zsuzsanna: 3 szavazat

Kiegészítő információk