KARÁCSONYI ÜZENET

A covid-járvány sokakat karanténba zár, de jönnek az ünnnepek és karácsony üzenete erősebb lesz mint valaha. Fogalmazzuk meg képben, hangban, szövegben a Zöldsziget tanulói csoportjainak üzeneteit !                               Vegyetek elő egy verset / pl. Nagy László: Adjon az Isten, József Attila: Betlehemi királyok, Ady Endre: Karácsony, stb. / mondjátok fel                                   / egyedül, közösen, akárhogy /  vegyétek fel, képpel hanggal, keressetek hozzá helyszíneket, tegyetek alá zenét / ha akartok / és küldjétek el az osztályfőnököknek !  Erre a projektre a felsősök kaphatnak telefon – használati engedélyt ! Nincs sok idő, munkára fel ! A szünet előtt el kell készülnötök, hogy megszavaztathassuk melyik klip lesz a legkedveltebb !                                                Sok sikert !

Bővebb infó: Gáspár Sándor

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

2020. december 12-én a december 24-t dolgozzuk le. 4 tanítási óra lesz megtartva. Így a 13 órás busszal haza tudtok menni. Délután a járványügyi helyzetre tekintettel nincs napközi sem művészeti iskola. Aki hazamegy a szülői engedélyt hozzon, arról, hogy hazamehet.

Az iskola délutáni ügyeletet biztosít, azonban közös érdekünk  hogy senki se maradjon itt lehetőség szerint.

A kijelölt osztályokban  digitális tanrend működik e napon is, személyes óratartásra számukra december 14-től lesz ismét mód.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy járványügyi helyzetünk miatt ma elrendelésre került az 1-2.  és az 5.b osztályokban a digitális tanrend bevezetése 12.04. péntek és 12.12. szombat között. Az említett osztályok tanulói nem jelenhetek meg holnaptól személyesen, a gyerekek számára a TEAMS programon keresztül folyik online tanítás iskolánkban. Felhívom a figyelmet, hogy különleges esetben iskolánk kiscsoportos felügyeletet biztosít a rászoruló tanulóknak, melyet írásban kérhet a gondviselő az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Kérem a tájékoztatásom szíves tudomásul vételét, annak betartását. Tisztelettel: Szente Gyula igazgató

Kiegészítő információk