Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Augusztus 14-én és 15-én 13 órától 19 óráig tankönyvosztás lesz az iskolában. Ugyanebben az időben a szeptemberi étkezést is be tudják fizetni 13 óra és 18 óra között a szigetmonostori óvodában. Kérek mindenkit, segítsenek a hírt osztani, hogy minél többen el tudjanak jönni ezen a két napon.

Bencsik Erzsébet tankönyvfelelős

Iskolánkban kéthetente szerdánként lesz ügyelet. Az időpontokat ide kattintva tekinthetik meg.

Tisztelt Szülők!
A tanévzáró ünnepélyre a busz 17 óra 30 perckor indul Pócsmegyerről a református templomtól. A busz bemegy Surányba is - a buszmegállókban várják a buszt azok a gyerekek, szülők, akik ezzel szeretnének jönni az évzáróra. Természetesen az ünnepély után vissza is visz mindenkit.

A tehetséggondozás és a gyakorlás egyik iskolán kívüli színtere a gyerekek számára az országos levelező versenyeken való részvétel. Pászti Zalán 1. a osztályos tanuló matematikából egy ilyen versenyen arany minősítést kapott. Gratulálunk!

Hatalmas sikert ért el a SZIA Show tánc csoport: a Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságán 3. helyezettek lettek. Az iskolánkba járó szigeti angyalok: Angyalföldi Dalma, Csiernik Petra, Csiernik Szofi, Dani Nikol, Dobos Luca, Gönczi Zorka,  Lakatos Lea, Lakatos Lora, Lengyel Lilla, Mendzsák Zsófia, Molnár Fruzsina, Nemes Boglárka, Vámos Hanna, Varga Szilvia, Vitéz Enikő, Vitéz Zselyke Emese. Gratulálunk a csoport minden tagjának (Hargitay Virág és Jenei Anna volt még tagja a csoportnak) és felkészítő edzőjüknek, Kiss Ágnesnak!

Az országos bajnokságon Molnár Fruzsina a juniorok kötött egyéniben a színpadi látványtáncok kategóriában első helyezést ért el.

Gratulálunk!

Kiegészítő információk